Nieuwe boeken Overzicht

Allereerst zal op 28 november het Prentenboek van het Streekmuseum Vlaardingen worden gepubliceerd. Burgemeester Bruinsma krijgt dan het eerste exemplaar uitgereikt in het Zonnehuis, waar tot medio januari 2013 ook een tentoonstelling van een aantal van de originelen te zien zal zijn. De winkelprijs van dit kunstwerk zal € 30 bedragen, maar bij voorinschrijving bij boekhandel Pontier is de prijs slechts € 25.

Het tweede boek is het Vlaardings Molenboek van Frans Assenberg en Arie van der Hoek. Het geeft een uitgebreid en fraai verzorgd overzicht van alle windmolens die in Vlaardingen en Vlaardinger-Ambacht hebben gestaan. In de winkel zal het boek € 25 gaan kosten, inclusief een dvd met reportages van een molenaar en een molenmaker aan het werk, bij voorinschrijving bij boekhandel Pontier of de Molenwinkel in molen Aeolus krijgt u € 2,50 korting.

Ook hier adverteren? Klik hier.

Spreekt de HVV u aan en wilt u zich opgeven als lid? Heel graag! Hoe meer leden, des te sterker we staan om het historisch waardevolle in Vlaardingen voor het nageslacht te behouden. Lees verder

De Visbank en de Westhavenplaats. Carl Wilhelm Mieling, ca 1863. Collectie Stadsarchief VlaardingenVolledige afbeelding