Adverteerders uitgelicht Overzicht

Vanaf 1 januari 2014 heeft de Historische Vereniging Vlaardingen (HVV) ruimte beschikbaar gesteld voor ondernemers die hun activiteiten onder de aandacht willen brengen. Als vereniging zijn we natuurlijk heel blij met deze ondersteuning om onze website in stand te kunnen houden. Graag willen we de eerste adverteerders introduceren die de HVV en het Cultuur Historisch Erfgoed in Vlaardingen een warm hart toe dragen.

Stout Grafische Dienstverlening is onze huisdrukker. Al decennia lang verzorgen de mannen van Stout voor ons de opmaak en druk van de Tijd-Schriften en Jaarboeken. Verder zijn zij bedreven in het produceren van boekwerken en ander drukwerk en hebben ze een voorliefde voor Vlaardingse publicaties.

    

Het Hoogstraat Stegenboek wordt gedrukt.

Voor kopieer- en printwerk en nog veel meer op dit gebied kunt u goed terecht bij Ouwendijk Kopie en Print naast de Molen aan de Kortedijk. Ook voor aanmeldingen voor Stadswandelingen, de cursus Ken uw Stad en Open Monumentendag activiteiten kunt u daar terecht. De website vertelt er alles over.

“Op Koers” is geen onbekende organisatie in het Vlaardingse. Bekend van de organisatie van het Vlaardings Loggerfestival, organiseert “Op Koers” o.a. ook veel maritieme evenementen. In 2012 heeft de HVV een goede samenwerking gehad doordat “Op Koers” een aantal prachtige grote fotodoeken aan de HVV heeft uitgeleend voor activiteiten zoals het 45- jarig jubileum en Open Monumentendag.

Vier maanden geleden zag “Semaphore Signs” het licht. Dit bedrijf is ontstaan uit het oer-Vlaardingse bedrijf “Shipmate”, en legt zich toe op het vervaardigen van historische afbeeldingen op doek en canvas. Nieuw is ook het afdrukken op rolgordijnen en loungekussens.

   

Een rolgordijn met Vlaardingse afbeelding is wel heel leuk!

Aannemingsbedrijf  Van der Lugt is ook niet onbekend in Vlaardingen. Al sinds 1934 bouwen zij alles wat u wenst. In onze stad zijn al heel wat projecten gerealiseerd. Het meest recente is de renovatie van het historische “Oude Thuis” aan de Oosthavenkade en op dit moment wordt er hard gewerkt aan de renovatie van de Touwbaan. Objecten voor het behoud waarvan de HVV zich heeft ingezet. Ook op de oude Hoogstraat is het bedrijf te vinden als het gaat om opknappen van panden in samenwerking met de Stichting Stadsherstel Vlaardingen.

   

De eeuwen oude Touwbaan wordt weer een fraai geheel.

Ook hier adverteren? Klik hier.

Spreekt de HVV u aan en wilt u zich opgeven als lid? Heel graag! Hoe meer leden, des te sterker we staan om het historisch waardevolle in Vlaardingen voor het nageslacht te behouden. Lees verder

Gezicht op het Buizengat. P.C. Kramer, 1917. Collectie Stadsarchief VlaardingenVolledige afbeelding