OMD 2014 weer de moeite waard! Overzicht

Er was weer veel te beleven tijdens de OMD in Vlaardingen en omliggende gemeenten. Voor het eerst werkten de gemeenten Delfland-Maassluis-Schiedam en Vlaardingen samen. Het stralende nazomer weer maakte het geheel tot een groot succes.

De historische verbindingen over vaarten- en vlieten, over de Nieuwe Maas, of met het oude RET trammetje tussen de gemeenten was een leuke keuze en velen maakten er gebruik van. Vlaardingen was zo een mooi ‘centrum’ van de Maasmond activiteiten.

Het OMD comité Vlaardingen had ook een Vlaardings programma opgezet en daar konden de Vlaardingers niet omheen. Een toeristen treintje, een oude stadsbus en Oldtimers brachten de bezoekers op allerlei leuke plekken in de stad.

OMD Vlaardingen 2014 was weer een groot succes!        

Ga voor een fotoreportage naar het fotoalbum.  

Open Monumentendag wordt t/m weekend 21 sepetember op Omroep Vlaardingen TV 1x per uur uitgezonden. Na het weekend te bekijken op Youtube Vlaardingen.

Arie Ouwendijk al 25 jaar betrokken bij de OMD Vlaardingen werd hoogst persoonlijk door de heer Van Ruytenburgh naar het centrum van de activeiten gebracht. 

Klik hier voor meer foto's

Ook hier adverteren? Klik hier.

Spreekt de HVV u aan en wilt u zich opgeven als lid? Heel graag! Hoe meer leden, des te sterker we staan om het historisch waardevolle in Vlaardingen voor het nageslacht te behouden. Lees verder

Het Buizengat met hoekers en platgatsloep. Johannes Weiland, ca 1875. Collectie Stadsarchief VlaardingenVolledige afbeelding