Wout den Breems: van voorzitter naar erelid Overzicht

Op de Algemene Ledenvergadering van 11 april was het eindelijk zover, een datum waarnaar door de betrokkenen en de rest van het bestuur van de HVV met gemengde gevoelens was uitgezien: Wout den Breems nam afscheid van het bestuur na 33 jaar trouwe dienst, waarvan maar liefst 27 jaar als voorzitter. Als dank voor alles wat hij voor de HVV heeft betekend werd hem door de leden unaniem en met groot enthousiasme het erelidmaatschap van de HVV toegekend. De tekst op de oorkonde luidt:

"Op 11 april 2017 is aan Wout den Breems het erelidmaatschap van de Historische Vereniging Vlaardingen toegekend.

Wout den Breems is gedurende 33 jaar lid van het bestuur van de HVV geweest, waarvan 27 jaar als voorzitter, en heeft buitengewoon veel voor de HVV en de stad Vlaardingen betekend.

Namens het bestuur van de Historische Vereniging Vlaardingen, Eric van Rongen"

En vervolgens sprak Eric van Rongen Wout en Gera, als onmisbare achtervang en "tweede voorzitter", toe, waarbij hij een klein deel van de vele activiteiten van Wout memoreerde (in het laatste Tijd-Schrift iseen uitgebreid artikel gewijd aan wat Wout allemaal voor de HVV heeft gedaan). Gelukkig blijft Wout het bestuur van de  HVV bijstaan bij diverse activiteiten, waaronder het contact met de Gemeente.

Nog onwetende van wat hem boven het hoofd hangt zit Wout den Breems voor de laatste keer een Algemene Ledenvergadering voor. (Foto © Frans Assenberg)

(Foto: Han van Elk)

Ook wethouder Hans Versluijs bedankt Wout voor zijn activiteiten en voor de samenwerking. En bood vervolgens Gera een fraaie bos bloemen aan (foto: Han van Elk).

Ook hier adverteren? Klik hier.

Spreekt de HVV u aan en wilt u zich opgeven als lid? Heel graag! Hoe meer leden, des te sterker we staan om het historisch waardevolle in Vlaardingen voor het nageslacht te behouden. Lees verder

Gezicht op het Buizengat. P.C. Kramer, 1917. Collectie Stadsarchief VlaardingenVolledige afbeelding