Stegenboekje weer verkrijgbaar Overzicht

Na het verschijnen van Hoogstraat stegenrouteboekje in september 2013, was er een ware run op het boekje, dat met veel nostalgische en ook hedendaagse foto’s is gevuld. De oplage van 1000 exemplaren was afgelopen januari uitverkocht. Echter, bleef er de vraag naar het boekje. Deze week is in een oplage van 300 stuks een eenmalige herdruk verschenen.  

Het boekje bevat 18 beschreven stegen aan de Hoogstraat met 80 fraaie foto’s, waarvan een aantal heel bijzondere. Ook is er van elke lokatie ter verduidelijking een nieuwe foto opgenomen.

Het boekje is verkrijgbaar bij Plantage boekhandel Pontier en Bruna De Loper of bij de Historische Vereniging Vlaardingen. De prijs van het boekje is € 7,50.

 

Ook hier adverteren? Klik hier.

Spreekt de HVV u aan en wilt u zich opgeven als lid? Heel graag! Hoe meer leden, des te sterker we staan om het historisch waardevolle in Vlaardingen voor het nageslacht te behouden. Lees verder

Het Buizengat met hoekers en platgatsloep. Johannes Weiland, ca 1875. Collectie Stadsarchief VlaardingenVolledige afbeelding