Stenen bank in het park is weer weg! Overzicht

Begin april plaatsten wij op deze site een stukje over de stenen bank in het Oranjepark. “Stenen bank in het park is weer terug”. Een prima initiatief van Peter en Rinus om toen het onkruid te lijf te gaan. Vanaf de bank was er zo weer een goed zicht op het fraai vernieuwde park.

Je mag dan natuurlijk verwachten dat de rechthebbende van het groen de verantwoordelijkheid neemt het verder bij te houden. Ten slotte blijft het onkruid groeien als men er niets aan doet. En dat is dus het geval! Ook Rinus Nieuwstad, toch al op leeftijd en in april ook al zo zijn best gedaan, kon het niet langer meer aanzien en is met snoeischaar maar weer aan de slag gegaan om de boel weer enig aanzien te geven. Te gek voor woorden toch! Voor de verantwoordelijke instanties moet het toch in een hand omdraai machinaal geregeld kunnen zijn i.p.v. blaren op de handen van Rinus?

Dank je wel Rinus, voor je verantwoordelijkheid die je neemt als Vlaardings ingezetene.

3 augustus 2012

Rinus tracht het onkruid een kopje kleiner te maken           

 

    

Achter de brandnetels ligt de mooie skatebaan

                                              

 

                                                      

Ook hier adverteren? Klik hier.

Spreekt de HVV u aan en wilt u zich opgeven als lid? Heel graag! Hoe meer leden, des te sterker we staan om het historisch waardevolle in Vlaardingen voor het nageslacht te behouden. Lees verder

Het Westnieuwland. Herman Paradies, ca 1955. Collectie Stadsarchief VlaardingenVolledige afbeelding