Verhalen Midden Delfland Overzicht

Haak aan bij de Verhalenkaravaan

Eind september is een nieuw wandelroutenetwerk in Hof van Delfland feestelijk geopend. Dit biedt maar liefst 900 kilometer aan wandelplezier. Om meer bekendheid te geven aan het nieuwe wandelroutenetwerk organiseren Recreatieschap Midden-Delfland en Hof van Delfland een verhalenwedstrijd; de Verhalenkaravaan. Want verhalen maken een plek extra bijzonder!

900 km aan verhalen

Het wandelroutenetwerk Hof van Delfland voert je  langs de mooiste plekken van stad en land in het gebied tussen Rotterdam, Den Haag, Delft en Hoek van Holland.

Je wandelt langs 900 km aan verhalen in de dop! Heb je iets moois, bijzonders of grappigs meegemaakt ergens in of rondom Hof van Delfland? Vlakbij huis, of juist wat verder weg? Of ken je een mooi verhaal over de historie van een bepaalde plek langs het wandelroutenetwerk?  Deel je verhaal en maak kans op mooie prijzen!

Schrijf voor 30 november 2015 je verhaal op in maximaal 500 woorden via www.heerlijkbuiten.nl/verhalenkaravaan

Winnaars en prijzen
Het mooiste verhaal wint een heerlijk verzorgd (wandel) weekend voor 2 personen. Ook zijn er andere mooie prijzen te winnen.

Een vakkundige jury kiest in januari 2016 de winnaars. De jury bestaat uit: Trude Gerritsma, eigenaar boekhandel De Omslag in Delft, Hermine van Helden, verhalenverteller verbonden aan De Verhalenfontein en Pia van Oord, hoofdredacteur Midden-Delfland krant.

Ook hier adverteren? Klik hier.

Spreekt de HVV u aan en wilt u zich opgeven als lid? Heel graag! Hoe meer leden, des te sterker we staan om het historisch waardevolle in Vlaardingen voor het nageslacht te behouden. Lees verder

De Zomerstraat en de Maassluissedijk. Herman Paradies, ca 1950. Collectie Stadsarchief VlaardingenVolledige afbeelding