Werk mee aan meer archeologie op wikipedia!

Erfgoedhuis Zuid-Holland

Wikipedia draagt bij aan het verspreiden en toegankelijk maken van kennis. Over Nederlandse archeologie kan nog veel meer kennis gedeeld worden. Daarom … is Wikipedia voor leden van de AWN en voor andere vrijwilligers in de archeologie een uitstekende plek om feiten en foto’s te delen.

In samenwerking met erfgoedhuis Zuid-Holland organiseert TGV De Wikidinsdag onder begeleiding van een ervaren Wikipediaan.

Ons doel: deelnemers in staat stellen om zelf meer archeologie gerelateerde onderwerpen te beschrijven op Wikipedia en zelf foto’s en ander relevant beeld te plaatsen in Wikimedia Commons: de rechtenvrije beeldbank van Wikipedia.

Locatie  en tijd
Erfgoedhuis Zuid-Holland, Oude Delft 116, 2611 CG Delft.
Dinsdag 16 april van 12.00- 16.00 uur.

Meenemen
Laptop.

De bijeenkomst is vrij toegankelijk en is geschikt voor zowel volkomen beginners als meer ervaren Wikipedia bewerkers. Wij zorgen voor een prettige omgeving waarin we samen werken aan artikelen op Wikipedia. Een ervaren Wikipedia begeleider helpt je bij je eerste of vervolgstappen op Wikipedia en/of Commons.

Inschrijven
De bijeenkomst is gratis. Om te weten hoeveel mensen we kunnen verwachten, vragen we je om je voor 10 april in te schrijven via: Info@tgvpresentaties.com

Meer informatie  via 071-5128420.